Feriefond

Nunatsinni Perorsaasut Kattuffiats feriefond er begyndt at booke online så det er vigtigt, at I skriver hvilken datoer afrejse og retur i rekvisitionen og der vil udfra disse blive booked røde billetter til ansøgeren og familien. D.v.s. at I ikke tager ned til rejsebureau og bestiller billetter længere.

Som medlemmer af feriefonden omfattes pædagoger nyansat fra og med 1. januar 1997 i henhold til overenskomst mellem Grønlands Landsstyre og N.P.K. for pædagogisk personale ved dag- og døgninstitutioner i Grønland.

Udbetalingsregulativ: Efter 2 års kontinuerlig tjeneste, regnet fra ansættelsesdato.

 

Støtte til ferieafvikling kan ydes op til 2 måneder før 2 års ansættelse, så længe ansættelsen ikke afbrydes. Støtten skal bruges inden 12 måneder efter optjening, ellers bortfalder retten. Feriefrirjse inkluderer ægtefælle/ligestillede og hjemmeboende børn under 18 år. Rejsen kan vælges i/uden for Grønland, op til et maksimumbeløb svarende til tjenestested-København-retur. Feriefonden betaler for en retning tjenestested-Kastrup-retur eller internt i Grønland, men ikke by til by i Grønland og videre til Danmark.

ANSØGNINGSSKEMA TIL N.P.K.’s FERIEFOND:

Reglerne for modtagelse af tilskud fra feriefonden fremgår af Regulativ for Feriefonden. Tilskuden andrager 100% af den røde/restriktiv billetpris fra bopælen og til Københavns Lufthavn i Kastrup og retur.

BEMÆRK:

BILLETTERNE BLIVER LAVET 3 MÅNEDER FØR AFREJSEN.

Undertegnede er omfattet af N.P.K.’s overenskomst i § 43 om Feriefonden: